Een paar woorden over CADucation

CADucation geeft opleidingen en advisering op het gebied van CAD en BIM. Daarbij richt CADucation zich voornamelijk op de Civiele en Bouwkundige sector. U ontvangt dus niet alleen een opleiding CAD, maar een Civiele/Bouwkundige opleiding CAD. Dat doen wij desgewenst op uw locatie of op een locatie bij u in de buurt. Ook avondopleidingen behoren tot de mogelijkheden.


Oprichter en eigenaar

De stuwende kracht, oprichter en eigenaar van CADucation is Richard de Nier. Door zijn kennis is hij betrokken bij veel ontwikkelingen in de markt rondom CAD en BIM. Zo heeft hij met zijn technische en inhoudelijke kennis een groot aandeel geleverd aan de NLCS (Nederlandse CAD Standaard) en is daar nog steeds bij betrokken. Ook is hij mede oprichter en jarenlang voorzitter van de C3D Benelux gebruikersgroep (tegenwoordig Civil Infra Benelux gebruikersgroep geheten). Deze groep houdt zich aan de voorkant van de markt bezig met de BIM software van Autodesk. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het BIM onderwijs bij Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam en neemt hij deel aan diverse andere ontwikkelingen, zoals de buildingSmart ontwikkeling van IFC in de richting van een IFC for Roads. Na 26 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de CAD en BIM ontwikkelingen bij een groot Ingenieursbureau heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.


Waarom zou u voor CADucation kiezen?

CADucation geeft opleidingen die zijn ontstaan vanuit de praktijk. U weet dan zeker dat het aansluit op uw professie. Door de meer dan 25 jaar ervaring in het geven van opleidingen rondom CAD kunnen wij goed inschatten waar meer en waar minder tijd aan besteed dient te worden en kunnen wij snel schakelen tijdens de opleiding om uit de cursist te halen wat er in zit. Honderden cursisten zijn u voorgegaan naar volle tevredenheid.


CADucation heeft veel praktijkervaring in projecten en heeft veel connecties in de bouwwereld. Samen met de grote kennis van de techniek achter CAD en BIM maakt CADucation de ideale partner om samen met u uw CAD en BIM organisatie optimaal in te richten. Samen met uw medewerkers kan CADucation de workflows binnen uw projecten perfectioneren.


About CADucation

Opleidingen en advisering in Computer ondersteunt ontwerpen, gebruik van GIS in de CAD omgeving en Bouwwerk Informatie Modellen in de Infrastructuur.

Algemene voorwaarden