AutoCAD MAP 3D/Civil 3D GIS in de CAD omgeving

Doel

Het snel en effectief leren omgaan met de ontwerp- en analyse functionaliteit van AutoCAD Map 3D of Civil 3D. Het in staat zijn om thematische kaarten te maken en analyses uit te voeren op basis van (vrij beschikbare) GIS data. Met de uitgebreide in niet voor ARCGIS onderdoende GIS technieken in een CAD omgeving kunnen vraagstukken die weken tijd vergen met normale CAD technieken in dagen zo niet uren worden uitgevoerd.

Doelgroep

De training is bedoeld voor tekenaars, ontwerpers en kaartbeheerders die hun bestanden willen gaan maken en beheren met AutoCAD Map 3D/Civil 3D.

Ingangsniveau

Ruime ervaring met AutoCAD en praktijk ervaring.

Duur

Deze opleiding beslaat 2 dagen, welke verspreid worden over twee weken. Op deze manier heeft u de tijd om tussen de cursusdagen te oefenen en het geleerde toe te passen op uw projecten.

Inhoud

  • Importeren en exporteren van GIS bestanden (ESRI Shape, MapInfo, GML, etc)
  • Het maken van thematische kaarten
  • Gelijktijdig werken op meerdere datasets
  • Verrijken van data met administratieve gegevensv
  • CAD data omzetten naar GIS data
  • Object data toevoegen en bewerken aan CAD objecten
  • Labelen van objecten

Prijs

De prijs is afhankelijk van het aantal cursisten, externe locatie of in house. Mogelijk wilt u ook het standaard cursuspakket aanpassen aan uw specifieke behoeften en bieden wij u een maatwerkopleiding aan naar aanleiding van uw eisen en wensen. Daarom geven wij niet een standaard opleidingsprijs. Vult u alstublieft onderstaand formulier in en u krijgt binnen 24 uur een offerte.Offerte aanvraagUw naam
Email
Aantal cursisten
Inhouse
Maatwerk opmerkingen of wat u verder nog kwijt wilt
About CADucation

Opleidingen en advisering in Computer ondersteunt ontwerpen, gebruik van GIS in de CAD omgeving en Bouwwerk Informatie Modellen in de Infrastructuur.

Algemene voorwaarden